Monseigneur Bekkers

Laan van het Kinholt 576 in Emmen, ( Toon op kaart )

159 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Monseigneur Bekkers, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Monseigneur Bekkers foto

Op Monseigneur Bekkers vind je 27 klassenfoto’s en 159 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op de kleuterschool (toen nog Pinokkio.

Op de kleuterschool (toen nog Pinokkio..)had ik juf Lenie, maar zij ging trouwen en ging weg. In het Vossenhol kreeg ik juf Margreet, maar ook zij ging trouwen en ging naar Aberdeen. In de bovenbouw had ik meester Haverkort, maar hij ging naar de Mariaschool. Dit waren geen leuke dingen, maar helaas wel waar. de leukste meester en juffen vertrokken, hoewel er ook weer leuke voor in de plaats zijn gekomen. Leuk is wel dat toen wij nog in Emmen woonden, mijn dochter bij juf Lenie in de klas kwam, helaas was dit maar een jaar en toen gingen wijzelf verhuizen....

Monseigneur Bekkers, 1974

Zou het niet weten, wel dat het een gezellige groep was.

Zou het niet weten, wel dat het een gezellige groep was. Wil wel eens met oude klasgenoten praten en weten wat er van hun terecht is gekomen.

Monseigneur Bekkers, 1969

van klas 2 t/m klas 5 bij meester Haverkort.

van klas 2 t/m klas 5 bij meester Haverkort. Nog net 1 week (wij gingen verhuizen) bij meester de Grijs bij de start van het Jenaplan (januari 1971)

Monseigneur Bekkers, 1967

?