Ontdek PLUS

Modevakschool voor meisjes (vakschool Wisch)

Hoofdstraat in Terborg, ( Toon op kaart )

46 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Modevakschool voor meisjes (vakschool Wisch), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Modevakschool voor meisjes (vakschool Wisch) foto

Op Modevakschool voor meisjes (vakschool Wisch) vind je 12 klassenfoto’s en 46 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw van Dijk, Juffrouw Aaldering van de huishoudelijke vakken, Juffrouw Vrieze van handwerken? Ik kwam met de trein uit Aalten, samen met een paar meisjes uit Varsseveld.

Juffrouw van Dijk, Juffrouw Aaldering van de huishoudelijke vakken, Juffrouw Vrieze van handwerken? Ik kwam met de trein uit Aalten, samen met een paar meisjes uit Varsseveld.

Modevakschool voor meisjes ..., 1966

De zanglessen van mijnheer van de Wal boven op de zolder.

De zanglessen van mijnheer van de Wal boven op de zolder.Mochten we te veel lawaai gemaakt hebben met naar boven gaan dan had je direct al straf.We bleven tussen de middag over en dan gingen we zogenaamd met het huisvrouwen orkest muziek maken in het lokaal waar je moest strijken en wassen.Cilly seinhorst kon dan prachtig zingen .Ook Dikkie Jordaan kon er wat van.We hebben een reuze leuke tijd gehad met elkaar.

Modevakschool voor meisjes ..., 1958

Opl KVJV Meneer marius Prein met les expressie altijd lol.

Opl KVJV Meneer marius Prein met les expressie altijd lol. Hij niet met de directrice want hij was elke maandag te laat. De lerares ziekenverz. en ehbo ik weet niety meer hoe ze heet maar tof mens. Leuke tijd

Modevakschool voor meisjes ..., 1977