MMS St Ursula

Baroniestraat 22 in Boxtel, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MMS St Ursula, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MMS St Ursula foto

Op MMS St Ursula vind je 15 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Margot Schellekens ging na de 3e al van school af.

Margot Schellekens ging na de 3e al van school af. Klas 4A, '66-'67, Milly vd Togt, Wilna Janssens, Myra Nulden, Edith Eschmann, Henny v Vught, Marijke Bröcker, Annelies de Hommel, Lia Zopfi, Louise Suyskens, Els Hartmann, Corrie Koppen, Noëlle Regout, Helmine v Schijndel, Hanneke Strijbosch, José Sanders, Jeannine v Hövell, Maria Rabou. Ik vond het geen leuke school! We moesten mère zeggen tegen de directrice. Corrie, leuk van je te horen.

MMS St Ursula, 1965

Van 1954-1956 was de M****og een internaat, en had je klasgenoten uit het hele land, waar je echter in je vrije tijd niet mee om kon gaan.

Van 1954-1956 was de M****og een internaat, en had je klasgenoten uit het hele land, waar je echter in je vrije tijd niet mee om kon gaan.In 1956 werd het internaat opgeheven en kwam iedereen uit Boxtel of omgeving.

MMS St Ursula, 1952

Meester Schalks was tenminste een echte toffe leraar die niet vies was om je een draai om je oren te geven indien nodig en iedereen over een kam schoor, maar waar je ook met je verhaal terecht kon.

Meester Schalks was tenminste een echte toffe leraar die niet vies was om je een draai om je oren te geven indien nodig en iedereen over een kam schoor, maar waar je ook met je verhaal terecht kon. Kortom een ruwe bolster met een blanke pit!!

MMS St Ursula, 1978

?