MMS Regina Mundi

Vianenstraat 1 in Oss, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MMS Regina Mundi, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MMS Regina Mundi foto

Op MMS Regina Mundi vind je 19 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

franse leraar, Dhr.

franse leraar, Dhr. N. Creighton; muziekleraar, dhr. W. Jansen. dhr. Buitenrust Hettema vor Duits. in ons eindexamenjaar kwamen de eerste jongens en werd de school een scholengemeenschap.

MMS Regina Mundi, 1962

Bewaar goede herinneringen aan deze school, die in mijn tijd veranderde van MMS Regina Mundi naar Maaslandcollege met HAVO, Atheneum en.

Bewaar goede herinneringen aan deze school, die in mijn tijd veranderde van MMS Regina Mundi naar Maaslandcollege met HAVO, Atheneum en... jongens erbij! Jaarlijkse was er een toneeluitvoering olv Piet Offermans, waaraan ik meedeed. Verder ook herinneringen aan Theo van Vliet (biologie) die bij de toneeluitvoeringen o.a. zorgde voor de decors (Nog lang na mijn schooltijd kontakt gehouden, maar ik ben hem uit het oog verloren. Wie weet waar Theo gebleven is?). Na de MMS heb ik in het Groot Zieken Gasthuis in Den Bosch de opleiding voor radiologisch laborante gevolgd. Ben na een paar jaar overgestapt naar de VVV in Den Bosch, heb daar gewerkt als toeristisch informatrice. Woon sinds 1983 samen, in Hilversum. Heb een aantal jaren freelance gewerkt voor de omroepen (o.a. assistente van Ted de Braak) en ben nu fulltime werkzaam als directiesecretaresse in Badhoevedorp.

MMS Regina Mundi, 1966

Een vreselijke school met al die meiden.

Een vreselijke school met al die meiden. Van Erning de gymnastiekleraar was een schatje!! Er was veel haat en nijd tussen de meiden. Ene juffrouw Kruse werd overspannen van ons, wij haalden patat en deden de gordijnen dicht en gingen op de tafels staan dansen!! Veel feestjes ook, die leuk waren met jongens!! Ken er nog veel van, wie mailt me eens? is leuk herinneringen uit te wisselen.

MMS Regina Mundi, 1962

?