MMS Maris Stella

Mgr. Schaepmanlaan 13 in Dongen, ( Toon op kaart )

349 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MMS Maris Stella, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MMS Maris Stella foto

Op MMS Maris Stella vind je 49 klassenfoto’s en 349 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kunstgeschiedenis van zuster Regine (Knol), gym van meneer Lucas en meneer Hoevenaars (allemaal hetzelfde gympak aan!), muziek van meneer van Overbeke, geschiedenis van meneer Peters, handenarbeid van zuster Irmingard, handwerken van zuster Aloysio (Wies

Kunstgeschiedenis van zuster Regine (Knol), gym van meneer Lucas en meneer Hoevenaars (allemaal hetzelfde gympak aan!), muziek van meneer van Overbeke, geschiedenis van meneer Peters, handenarbeid van zuster Irmingard, handwerken van zuster Aloysio (Wieske) en later van mevrouw van Rietschoten, Frans van meneer Esser, wiskunde van zuster Irène en Nederlands van mevrouw Nijholt.

MMS Maris Stella, 1964

jhaagh, appestaartje, xs four all, puntje, in nederland Spannende klassefuiven bij Akkermans achter in de schuur; de bezinningsdagen met 'Jonathan Livingstons Seagull'; veldlopen in de winter bij gym; roze glacees in de pauze; hele ochtenden met natte v

jhaagh, appestaartje, xs four all, puntje, in nederland Spannende klassefuiven bij Akkermans achter in de schuur; de bezinningsdagen met 'Jonathan Livingstons Seagull'; veldlopen in de winter bij gym; roze glacees in de pauze; hele ochtenden met natte voeten zitten als het weer eens geregend had; militaire riemen ('koppels') en spijkerbroeken met opgeslagen pijpen in de mode; chaotische natuurkundelessen in de noodbouw; tussenuren naar 'tante Mien'; leuke tijd (nog meer herinneringen? email ze maar eens)

MMS Maris Stella, 1970

Hartstikke leuke klas, vooral toen we met 23 van de 25 bleven zitten in de vierde.

Hartstikke leuke klas, vooral toen we met 23 van de 25 bleven zitten in de vierde. Herinneringen: nonnen, leraren, balonnenbroeken, tante Mien, optredens, gieberen.

MMS Maris Stella, 1962

?