minister de visserschool

oude utrechtse weg 24 in Soest, ( Toon op kaart )

154 scholieren

Bekijk de volledige pagina van minister de visserschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

minister de visserschool foto

Op minister de visserschool vind je 17 klassenfoto’s en 154 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

************ ; ik knikkerde veel, speelde graag honkbal met gym en denk dat ik toch wel graag naar school ging.

************ ; ik knikkerde veel, speelde graag honkbal met gym en denk dat ik toch wel graag naar school ging. Later ging ik door naar het Farel College, samen met Piet(je) van de Kerk, Cees Christiaansen, Huib den Ouden, Mignon Luyten en Erik Kroes. Meester van Amstel was echt mijn favoriet onderwijzer,Boor en Tolsma waren maar zozo. Juffrouw Osnabrugge, Veldthuizen-Bolderheij en de onvergetelijke invalster Mevrouw v.d.Windt (?) Wie waren er ook nog?

minister de visserschool, 1968

ik heb bij meester tolsma in de klas gezeten en bij meester boor dat was de hoofdmeester ik heb bij cornel walraven in de klas gezeten en bij ingrid van munster zij was op dezelfde dag jarig als ik.

ik heb bij meester tolsma in de klas gezeten en bij meester boor dat was de hoofdmeester ik heb bij cornel walraven in de klas gezeten en bij ingrid van munster zij was op dezelfde dag jarig als ik

minister de visserschool, 1968

Ik heb goede herinneringen aan de tijd dat ik op school zat o.

Ik heb goede herinneringen aan de tijd dat ik op school zat o.a. bij meester van Amstel.Zelf woonden we pal achter de school op de oude- Utrechtseweg waar toen veel kinderen woonden.Ik zat in de klas bij o.a.Huib, Carry, Netty,Eric, Christine.....

minister de visserschool, 1971

?