Minervaschool - Jongensschool voor openbaar l.o.

Bospolderplein 16 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Minervaschool - Jongensschool voor openbaar l.o., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Minervaschool - Jongensschool voor openbaar l.o. foto

Op Minervaschool - Jongensschool voor openbaar l.o. vind je 17 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner me met heel veel plezier mevr.

Ik herinner me met heel veel plezier mevr. van Poppel, die nu (april 2007 nog springlevend is). Daarna mevr. de Jonge (helaas in 1999 overleden op 68 jarige leeftijd). Dan 3 jaar bij meester Vermeer. Laatste jaar van Thiel. Die was wat je noemt streng, maar van een beter kaliber dan Vermeer. Begin 2007 heb ik met een kleine groep klasgenoten de hele klas na 51 jaar weten te traceren. Helaas bleek Jack Wetsteijn al in 2000 te zijn overleden. Een groot deel heb ik intussen weer ontmoet. En het gekke is dat de draad vanzelfsprekend werr werd opgepakt. Op 8 september 2007 zullen we elkaar weer allemaal treffen op de reünie. Ter gelegenheid daarvan ben ik nu een boek aan het schrijven dat aan iedereen dan als postuum geschenk van Jack namens zijn vrouw Corrie zal worden uitgereikt.

Minervaschool - Jongensscho..., 1950

Ik zat in de laatste klassen van deze school (er was nog maar 1klas onder, de school ging op in naastgelegen jongens en meisjes school) namen van klasgenoten Henk Schippers, John Aandeweg, Dik Polen, Peter Broos, Peter Roos, Hans Stigtthans.

Ik zat in de laatste klassen van deze school (er was nog maar 1klas onder, de school ging op in naastgelegen jongens en meisjes school) namen van klasgenoten Henk Schippers, John Aandeweg, Dik Polen, Peter Broos, Peter Roos, Hans Stigtthans. Leraren Juf Kluit, Meester Busscher, meester Knijpjes (bijnaam)

Minervaschool - Jongensscho..., 1958

Peter Broos,ikwas aardig in het voetbal ,Peter Roos is al 30 jaar mijn zwager, ben daarna naar de Haven en vervoerschool gegaan op zuid,heb nooit meer in de haven gewerkt, toen ik klaar was, waren er stakingen in de haven, ben

Peter Broos,ikwas aardig in het voetbal ,Peter Roos is al 30 jaar mijn zwager, ben daarna naar de Haven en vervoerschool gegaan op zuid,heb nooit meer in de haven gewerkt, toen ik klaar was, waren er stakingen in de haven, ben vrachtwagenchauffeur geworden, en ben dit nog steeds, ik dacht dat het de Hudson school heten.Dit is het log-adres van mijn vrouw(Elly Roos).Henk Schippers woonde bij mij in de straat, met John aan de Weg heb ik nog jaren gevoetbald bij Terising Hoop, de fam. Stigtans ken ik ook nog goed herinneren

Minervaschool - Jongensscho..., 1958