Midland

Zangvogelweg 138 in Amersfoort, ( Toon op kaart )

644 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Midland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Midland foto

Op Midland vind je 11 klassenfoto’s en 644 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een enorme leuke tijd gehad.

Een enorme leuke tijd gehad. Leraren: Geertsema voor Boekhouden, Ton de Wijze voor gym, enkele uren van Van Overbeek voordat hij het echt druk kreeg, Henk Lablans natuurlijk voor de " uurtjes er omheen". Ben nu getrouwd met een ex leerlinge van deze school: Monique van Mook. We hebben drie mooie dochters van 11, 13 en 15 jaar. We wonen in Leusden. Ik werk bij Capgemini in Utrecht (ook al weer voor 14 jaar!) Na Midland ben ik in dienst geweest en heb mijn groene baret bij de commando' gehaald. Daarna naar de HEAO..maar daar was ik intussen toch iets te volwassen voor geworden. Na 1,5 jaar ben ik gaan werken en het dus via de praktijk geleerd.

Midland, 1974

Klas 2C5 1985, Jezus wat heb ik toen gelachen zeg.

Klas 2C5 1985, Jezus wat heb ik toen gelachen zeg.

Midland, 1982

MCO-bd levensmiddelen, geweldige en relaxte tijd, zijn zelfs nog een weekendje op wintersport geweest met een man of vijf.

MCO-bd levensmiddelen, geweldige en relaxte tijd, zijn zelfs nog een weekendje op wintersport geweest met een man of vijf.Ook de werkweek in berlijn was fantastisch.

Midland, 1987

?