Middenstandsavondschool Someren

Beatrixlaan 26 in Someren, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Middenstandsavondschool Someren, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Middenstandsavondschool Someren foto

Op Middenstandsavondschool Someren vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Gezellige klas.

Gezellige klas

Middenstandsavondschool Som..., 1985

ik heb ontzettend goede herinneringen aan de middenstands opleiding ik ben nog nooit een zaak begonnen maar tegenwoordig als comsument heb ik er heel veel aan je leert op school verkoop techniek maar als comsument tegenwoordig kom je er achter dat onderne

ik heb ontzettend goede herinneringen aan de middenstands opleiding ik ben nog nooit een zaak begonnen maar tegenwoordig als comsument heb ik er heel veel aan je leert op school verkoop techniek maar als comsument tegenwoordig kom je er achter dat ondernemen heel veel meer is dan verkopen alleen. Eigenlijk moet het middenstands diploma een opleiding zijn die iedereen moest doen je leert er zoveeeeeeeeeeel!!!!!!!!!!!!!. groetjes jan v dijk.

Middenstandsavondschool Som..., 1977

Best een pittige opleiding, maar met goed gevolg doorstaan.

Best een pittige opleiding, maar met goed gevolg doorstaan. Achteraf nooit iets met het middenstand diploma gedaan. eigenlijk jammer.

Middenstandsavondschool Som..., 1990