Middenstandsavondschool Geldrop

Heggestraat 78 in Geldrop, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Middenstandsavondschool Geldrop, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Middenstandsavondschool Geldrop foto

Op Middenstandsavondschool Geldrop vind je 0 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb in 1979 mijn middenstandsdiploma gehaald op deze school, leuke tijd gehad, vervolgens heb ik in Someren nog een avondopleiding AGF gedaan, zodat de papieren voor het beginnen van een eigen onderneming volledig was voltooid.

Heb in 1979 mijn middenstandsdiploma gehaald op deze school, leuke tijd gehad, vervolgens heb ik in Someren nog een avondopleiding AGF gedaan, zodat de papieren voor het beginnen van een eigen onderneming volledig was voltooid

Middenstandsavondschool Gel..., 1977

Deze opleiding heb ik met veel plezier gedaan, vooral omdat het een leuke groep was.

Deze opleiding heb ik met veel plezier gedaan, vooral omdat het een leuke groep was. we hadden ontzettend veel lol. Ik kwam hier ook Jos Hendriks van de Lagere School weer tegen. Er zaten ook een paar reeds getrouwde vrouwen op. Met een groepje van vier of vijf, hebben we daarna nog samen de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden gedaan in Eindhoven. We reden altijd samen. Ook Jos ging weer mee. Ik heb deze opleiding niet afgemaakt, ben na 1 1/2 jaar afgehaakt.

Middenstandsavondschool Gel..., 1974

Gladjes verlopen, zat meestal langs een jonge van Samuels.

Gladjes verlopen, zat meestal langs een jonge van Samuels.

Middenstandsavondschool Gel..., 1987

?