Midden-Brabant College Economie/Groen

Gershwinstraat 10 in Tilburg, ( Toon op kaart )

81 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Midden-Brabant College Economie/Groen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Midden-Brabant College Economie/Groen foto

Op Midden-Brabant College Economie/Groen vind je 1 klassenfoto’s en 81 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

onze klas was de eerste klas van het voormalig sierteelt onderwijs toen gevestigd in het Leypark die op scholen gemeenschap Quirijn kwam.

onze klas was de eerste klas van het voormalig sierteelt onderwijs toen gevestigd in het Leypark die op scholen gemeenschap Quirijn kwam. We deden dat schooljaar eindexamen, en hebben nog wel een keer een reunie gehad waar we van alles afspraken maar daar is niets van terecht gekomen, ik vind het leuk om iets van klasgenoten te horen, en even bij te praten over de knarf, vermeer en andere leer krachten tot horens

Midden-Brabant College Econ..., 1977

eerste 2 jaar brugklas,daarna 2 jaar meubelmaken gediplomeerd,en 2 jaar KMBO meubelmaken gediplomeerd.

eerste 2 jaar brugklas,daarna 2 jaar meubelmaken gediplomeerd,en 2 jaar KMBO meubelmaken gediplomeerd. mooiste herinnering is en blijft d'n ouwe Groenendaal met een sigaar op zijn lip en Naaykens beiden van vak meubelmaken.

Midden-Brabant College Econ..., 1982

zit nu in de 3de meneer van breda is mijn mentor en ik denk dat je mij wel kent ik heb 2 jaar achter elkaar veel op krukken gelopen en ik ging altijd met de lift.

zit nu in de 3de meneer van breda is mijn mentor en ik denk dat je mij wel kent ik heb 2 jaar achter elkaar veel op krukken gelopen en ik ging altijd met de lift

Midden-Brabant College Econ..., 2001

?