MIDDELLAND ULO

MIDDELLANDSTRAAT in Rotterdam, ( Toon op kaart )

131 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MIDDELLAND ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MIDDELLAND ULO foto

Op MIDDELLAND ULO vind je 35 klassenfoto’s en 131 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Waar is Greetje Vrolijk? Weet er iemand waar ze woont? Ze was geemigreerd naar amerika , maar kwam weer terug omdat haar moeder niet kon wennen.

Waar is Greetje Vrolijk? Weet er iemand waar ze woont? Ze was geemigreerd naar amerika , maar kwam weer terug omdat haar moeder niet kon wennen. ze was iedereen ver vooruit met haar bloemetjes broek,ik zou haar zo graag nog eens terug willen zien.

MIDDELLAND ULO, 1962

Juffrouw Visser, Dhr.

Juffrouw Visser, Dhr. Stil en hoofd van de school dhr. Addicks. Klasgenoten Anky Westbroek,Elly de Gids, Sietske de Bruin, Hans Muller, Mieke Kwantes en Agnes Riphagen

MIDDELLAND ULO, 1961

Ik herinner mij de Heer Addicks, als hoofd van de school bijzonder aardige man.

Ik herinner mij de Heer Addicks, als hoofd van de school bijzonder aardige man.Een zeer blonde lerares,Mw. vd Ree, vergeten welk vak.Dhr.van Staveren die een beetje op Toon Hermans leek en heel goed kon vertellen.Ook was er een leraar die wij Pluto noemden, zijn werkelijke naam heb ik nooit geweten, de man kon absoluut geen orde houden.Rob Reiger zat in mijn klas een bijzondere grappenmaker en Marianne Popering.

MIDDELLAND ULO, 1960