Middelbare Technische School - Electrotechniek

Tramstraat ? in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Middelbare Technische School - Electrotechniek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Middelbare Technische School - Electrotechniek foto

Op Middelbare Technische School - Electrotechniek vind je 0 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Fantastische tijd gehad op deze MTS aan de Tramstraat.

Fantastische tijd gehad op deze MTS aan de Tramstraat. Interessante techniek en leuke collega studenten. Ik trok veel op met Roy Dorenbos en we haalden altijd grappen met elkaar en met de collega studenten uit. De materialenkennis lessen waren berucht om de streken die dan werden uitgehaald. Fraaie en bijzondere locatie aan die Tramstraat. Ook de pauzes met de kantinebeheerder (Noppert?) waren erg leuk.Gewoon geweldige tijd.

Middelbare Technische Schoo..., 1966

voorbereidend jaar jaar 1 electrotechniek jaar 2 electrotechniek jaar 3 was een praktisch jaar: niet gedaan / overgegaan naar de hts Aan het voorbereidend jaar waren de kunstzinnige lessen aan de overkant van de stad in de hts-dependance nabij d

voorbereidend jaar jaar 1 electrotechniek jaar 2 electrotechniek jaar 3 was een praktisch jaar: niet gedaan / overgegaan naar de hts Aan het voorbereidend jaar waren de kunstzinnige lessen aan de overkant van de stad in de hts-dependance nabij de Pelikaankerk interessant. De opleiding electrotechniek zat of in het hoofdgebouw aan de Heliconweg [55] of achter de Molenstraat bij het noodgebouw van de HTS in. Voor het vak "opzichter / werkvoorbereider" moest je naar de HTS. Dat maar gedaan. Dag MTS. Maar wat opleiding voor het vak aangaat: de MTS was daar veel beter in dan de latere HTS.

Middelbare Technische Schoo..., 1967

Heb een hele leuke tijd op deze school gehad, met leraren Elders en Snel, de Waard en Cieraad, Betten en Goedemoed en natuurlijk Stormer.

Heb een hele leuke tijd op deze school gehad, met leraren Elders en Snel, de Waard en Cieraad, Betten en Goedemoed en natuurlijk Stormer. Klasgenoten Ruurd Leyenaar, de helft van de gebroeders Lieuwma, Klokke van Steenwijk, Tjalling Jongsma, en de rest komt later. Na de MTS ben ik in dienst gegaan en vervolgens on the job en dat lijkt nog wel even door te gaan.

Middelbare Technische Schoo..., 1967

?