Middelbare Technische School

Bovenbuurtweg 5 in Ede Gld, ( Toon op kaart )

565 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Middelbare Technische School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Middelbare Technische School foto

Op Middelbare Technische School vind je 40 klassenfoto’s en 565 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Fotonica , mensen:leuk, 2e jaar nogal fanatiek in naschoolse opvang!!! > droppingen enzo: errug leuk School was verder niet zo geweldig.

Fotonica , mensen:leuk, 2e jaar nogal fanatiek in naschoolse opvang!!! > droppingen enzo: errug leuk School was verder niet zo geweldig

Middelbare Technische School, 1996

1974: nog een paar maanden op de oude lokatie bij de BERKO, toen naar het huidige gebouw.

1974: nog een paar maanden op de oude lokatie bij de BERKO, toen naar het huidige gebouw. Daar hebben we in 1978 de schoolkrant "Kolderfolder" het levenslicht doen zien. Ook memorabel: de zaalvoetbalwedstrijden tijdens de middagpauze, compleet met affiches op elk prikbord. In het derde jaar stage bij de Edese Architectenassociatie, toen nog aan de Willem Marislaan en op de bouw van het Zodiac-gebouw in Wageningen. Daar was ik druk bezig met materiaal uittrekken voor alle beunklussen van de Achterhoekse bouwvakkers - "putjes" noemden zij dat zelf. Na deze stage het derde schooljaar. Die vier jaren MTS-bouwkunde- dat was een prima tijd! Met dank aan alle prima leerkrachten, speciale vermelding voor het "bouwkundekwartet": de heren Naafs, Piso, Rohaan en Van de Wetering. Met klas B3a van 1978 hebben we nog twee keer een reunie gehouden - de eerste in Rhenen, de tweede in de school zelf.

Middelbare Technische School, 1974

Ook dit was helaas een fout die ik gemaakt heb.

Ook dit was helaas een fout die ik gemaakt heb. Heb er achteraf wel veel geleerd maar goed. Heb hier nooit kunnen aarden en dat had o.a. te maken met de 'aardige' poezenmevrouw :-( dus not.

Middelbare Technische School, 1995

?