Middelbare Laboratorium Opleiding

Drie Decembersingel 36 in Venlo, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Middelbare Laboratorium Opleiding, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Middelbare Laboratorium Opleiding foto

Op Middelbare Laboratorium Opleiding vind je 7 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de eerste jaren zat deze school nog in het centrum van Venlo, daarnaast een snackbar, waar we tussen de middag telkens naar toe gingen.

In de eerste jaren zat deze school nog in het centrum van Venlo, daarnaast een snackbar, waar we tussen de middag telkens naar toe gingen. Hartstikke gezellig, veel te veel vet aten we.

Middelbare Laboratorium Opl..., 1984

Vond de opleiding helemaal niets, maar onwijs leuke tijd gehad.

Vond de opleiding helemaal niets, maar onwijs leuke tijd gehad. Mariëlle Verhoeven; Silvie+ Helmie Cox; John van de Heuvel Patrick (Teun); OB; Bart van Leeuwen;Anuska; Monique; Annet; etc. En met z'n allen naar TIROL!! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Hoi Peter? Ben niet goed in namen, weet even niet meer welk gezicht erbij hoort, kan je niet een foto plaatsen?

Middelbare Laboratorium Opl..., 1988

Hello luitjes van Microbiologie 1990-1992.

Hello luitjes van Microbiologie 1990-1992. Ik heb alleen de theorie gedaan destijds. En ben daarna naar Etten-Leur vertrokken. Carola alles goed???

Middelbare Laboratorium Opl..., 1990

?