Middelbare Hotelschool Apeldoorn

Mariastraat 5 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

249 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Middelbare Hotelschool Apeldoorn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 25
  • Schoolgenoten 249

Op Middelbare Hotelschool Apeldoorn vind je 25 klassenfoto’s en 249 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 152

Ik heb slechts 1 jaar op deze ...

Ik heb slechts 1 jaar op deze school gezeten en de serveer en kook lessen vond ik het leukst. Ik zat bij Nicole ,Pascalle,Michiel,Trea, Judith, in de klas

2003, Deleted

Ik heb jammer genoeg alleen he...

Ik heb jammer genoeg alleen het eerste jaar mogen meemaken op deze school. Ik kan mij een paar mensen uit de klas herinneren zoals manuela uit spakenburg, Judy, Ellen...... voor de rest nog wel een heleboel alleen weet ik jullie namen niet mee! Goh wat zou ik graag jullie nog eens willen spreken. Ik kan mij ook nog onze serveer leraar herinneren, aardige vent weet alleen zijn naam niet meer (lang en slank) en onze kookleraar ((klein mannetje) Wat ik mij ook nog herinner was dat wij achterlijk veel vakken hadden en dat het leuk uitgaan was in Apeldoorn.

2003, Deleted

Eén groot feest leek het wel, ...

Eén groot feest leek het wel, we dronken "punica" bij café de paris en als iemand onvindbaar was dan zochten we in La MAirie of de Tapperij... Marc van Zanten, Remko??? (was ik daar niet verliefd op? haha), Brigitte, Gezellige herinneringen aan deze schooltijd, terwijl mijn leven destijds op losse schroeven stond.

2003, Malon
?