Middelbare Handelsavondschool

Sterrenlaan in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

19 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Middelbare Handelsavondschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 19

Op Middelbare Handelsavondschool vind je 0 klassenfoto’s en 19 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 7

Favoriete leraar was Rutgers (...

Favoriete leraar was Rutgers (Handelskennis en Rechts en Wetskennis). Rutgers gebruikte altijd de meest idiote voorbeelden tijdens de les, waardoor de lesstof prima bleef hangen. Verder hadden we een uitstekende leraar Boekhouden in de persoon van de heer Geurts. Geurts was niet erg groot van stuk maar rookte wel altijd van die bolknaksigaren, daarom had hij de bijnaam "Gunsmoke". Klasgenoten uit die tijd waren o.a. : Johan Vriend, Janny Wrekenhorst, Diny Barske en Marijke van Werkhoven.

2004, Herman

de heer Borgers gaf boekhouden...

de heer Borgers gaf boekhouden dat vond ik een fijne leraar.directeur was de hr. Kuster hij gaf engels samen met de hr. Den Oude. De hr Sterk gaf nederlands dat vond ik ook een fijne leraar.Bij mij inde klas zaten Adrie Droppert, Clemens de Graaf,Harry Broekhuis?

2007, Deleted

Ik herinner me het zeer zeker....

Ik herinner me het zeer zeker.. maar ik kan zo geen naam noemen van mede leerlingen. Wel van 2 leraren "Dhr. Kusters, Dhr. Vos. Als je me herkent..mail me maar.

2007, Henny
?