Michaël MAVO

Hadewychstraat in Waalwijk, ( Toon op kaart )

495 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Michaël MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Michaël MAVO foto

Op Michaël MAVO vind je 50 klassenfoto’s en 495 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb een fijne tijd gehad.

Heb een fijne tijd gehad. Leuke klas ook. Bij Baeten zat ik vaak te kletsen met mijn vriendin en dan werden wij uit elkaar gezet. Dan gingen wij verder met het schrijven van stiekeme briefjes. Hadden wij een hoop lol aan. Was in het laatste jaar. Bij den Brave nam ik vaak een voor mij wel interessant boek mee en dat deed ik tussen het wiskunde boek zodat het niet opviel. Totdat het op een keer wel opviel want ik zat nog lekker te lezen in mijn romannetje toen ik opeens in de gaten kreeg dat het wel heeeel stil was in de klas. Stond de leraar voor mijn neus, was ik gesnapt. Wat ik echt niet zal vergeten is die keer dat een heel oude leraar zo boos werd dat zijn kunstgebit zowat eruit viel. Bij de leraar Nederlands moesten wij een opstel maken en dat mocht over van alles gaan dus had ik een kort verhaal geschreven. De leraar dacht dat ik het over had geschreven uit een of ander boek en geloofde echt niet dat ik het zelf had geschreven dus gingen er punten van af. Vergeet ik ook niet meer. Gym vond ik niks aan maar tekenen wel, keileuk vak. Veel gelachen bij Pietje Monecule, wie kent m niet. Dhr Baeten ben ik nog wel eens tegengekomen verder geen andere leraren.

Michaël MAVO, 1980

lang op gezeten (6 jaar) weet ook nog dat we de laatste schooldag na de examens met een aantal op school zijn blijven slapen en dat we toen 's morgens van Van Warmerdam koffie en thee met koekjes kregen.

lang op gezeten (6 jaar) weet ook nog dat we de laatste schooldag na de examens met een aantal op school zijn blijven slapen en dat we toen 's morgens van Van Warmerdam koffie en thee met koekjes kregen. Leuke tijd gehad !!!

Michaël MAVO, 1976

Kleine school met karakteristieke leraren: sidler, baeten, boons, van heumen.

Kleine school met karakteristieke leraren: sidler, baeten, boons, van heumen.

Michaël MAVO, 1984