Michael Mavo

gelderhorstlaan 3 in Ubbergen, ( Toon op kaart )

225 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Michael Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Michael Mavo foto

Op Michael Mavo vind je 9 klassenfoto’s en 225 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

***********************.

***********************.Iedere dag met de bromfiets Yamaha FS1 naar school,Dhr Hylkema was toen direkteur,in gedachten zie ik hem nog het schoolplein opstuiven met zyn groene chevrolet,de man was helemaal weg van amerikaanse auto,s.Later werd Dhr Huiskens directeur,aardige man en correcte man.Tussen de middag snel met de bromfiets naar huis in hengstdal om te eten,Emiel de Haas zette ik dan thuis in Berg en Dal af en pikte hem einde pauze weer op,zeer fijne tijd op school gehad,vooral de schoolfeesten waren tof.Nooit meer iets van oude klasgenoten vernomen erg jammer,zoals Pietje Selbach,Peter Klaassen,Emiel de Haas,Wassing,Frits Broekman,Robbie Bloem.Helga en nog velen meer.En Rob Kemperman,hij was later vertegenwoordiger bij Teluy.De Vreeze gaf tot een half jaar geleden, nog les op de school van mijn zoon en Mev. Campman geeft nog steeds les op het Canisius College.Ik had n keer n 10- voor n werkstuk over Amerika ,Hofstede vond het blijkbaar zo geweldig ik heb het nooit meer terug gekregen ,terwijl hij toch zei je hebt het binnenkort terug haahaah.Hij was erg goed in pennen en potloden gooien als je even niet zat op te letten.Het is alweer bijna 30 jaar geleden dat ik deze school doorlopen heb,maar het voelt alsof het nog maar kort geleden was.Wie heeft er nog duidelijke klassenfoto,s van 74 en 75 ???Helaas de school heeft moeten wijken voor nieuwbouw.

Michael Mavo, 1973

Ter hofstede (Aardrijkskunde) met fluitje op speelplein.

Ter hofstede (Aardrijkskunde) met fluitje op speelplein...! ook wel kneusjesmavo genoemd

Michael Mavo, 1977

sportphysio@hotmail.

sportphysio@hotmail.com1e klas 1b 1969, Klasseleraar Hr. Jenniskens, aardrijkskunde, noemde zichzelf altijd 'de oude Jen', daarna met pensioen gegaan, Jenniskens welteverstaan! Wiskunde de Vreeze, Tel voor Nederlands, ter Hofstede voor aardrijkskunde, Schoenmakers voor Frans, Steehouder (zweertje) voor biologie? en deels voor muziek! Vleugel voor duits, Starink voor Engels, van Balen voor gym, van Zagten voor handelskennis en bedrijfsrek. , Hylkema als de grote baas. Oteman concierge,daarvoor was er een vrij jonge concierge. boet@lsos.ch

Michael Mavo, 1969

?