MHS de Rooi Pannen

Dr. Ahausstraat 1 in Tilburg, ( Toon op kaart )

840 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MHS de Rooi Pannen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MHS de Rooi Pannen foto

Op MHS de Rooi Pannen vind je 30 klassenfoto’s en 840 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Maar 1 jaar op de hotelschool gezeten.

Maar 1 jaar op de hotelschool gezeten. Wel verder gegaan met horeca opleiding, alleen een treetje lager. Ben wel benieuwd wie van onze lichting (klas 1b??) het eindexamenjaar heeft gehaald. één van mijn klasgenoten (Luuk ?) stond later nog eens op de cover van Misset Horeca.

MHS de Rooi Pannen, 1987

Onwijs gave tijd gehad.

Onwijs gave tijd gehad. Moest wel wennen aan alle dasjes en koffertjes, maar éénmaal mijn draai gevonden, had ik het lekker naar mijn zin. Goede opleiding, gezellige docenten en redelijk open-minded mede-studenten. Het leuke was dat ik goede cijfers behaalde, maar er niets voor hoefde te doen en dat was in het verleden wel anders.

MHS de Rooi Pannen, 1984

afd groothandel.

afd groothandel. Vond het niet zo'n leuk sfeertje. Op de eerste schooldag ben ik gaan samenwonen. Dat was niet zo'n goede timing. Anyway, door een gebrek aan discipline of zoiets, in de loop van het schooljaar gewoon ziek gemeld en zo goed als helemaal weggebleven. Ik ben gaan werken voor div. uitzendburo's. Vind het nog altijd tikkie vreemd dat er nooit eens iemand van de school gebeld heeft of iets dergelijks :o)

MHS de Rooi Pannen, 1987

?