m.h.n.o.

strijpsestraat in Eindhoven, ( Toon op kaart )

16 scholieren

Bekijk de volledige pagina van m.h.n.o., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

m.h.n.o. foto

Op m.h.n.o. vind je 0 klassenfoto’s en 16 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Omdat ik niet wist wat ik wilde worden kwam ik op deze school terecht.

Omdat ik niet wist wat ik wilde worden kwam ik op deze school terecht. Het kookschrift heb ik nog steeds. Het gezicht van de juf herinner ik me nog en haar recept van de couscous maak ik nog steeds en wordt al door veel mensen gemaakt. Ik was vriendin met Maria van Gompel uit Bergeijk, heb daar gelogeerd en en we hebben samen de band Focus gezien.Ook weet ik nog dat een pater met godsdienstles ging vertellen dat je maar beter geen sex kon hebben want condooms en zelfs de pil waren niet veilig. Ik heb daar toen fel op gereageerd omdat ik dat niet slim van hem vond om te vertellen tegen een klas jonge puber-meiden.

m.h.n.o., 1971

Vormingsklas was een superjaar, lekker van alles wat en een super leuke klas.

Vormingsklas was een superjaar, lekker van alles wat en een super leuke klas. Daarna naar de Kostuum opleiding en daarna Couture. Helaas doe ik er niets meer mee, maar aan mijn opleiding heb ik alleen maar goede herinneringen.

m.h.n.o., 1982

Een leuk jaar gehad op deze school (Vormingsklas).

Een leuk jaar gehad op deze school (Vormingsklas). Ik ben eigenlijk heel benieuwd hoe het met mijn oude klasgenoten (allemaal meiden) gaat?

m.h.n.o., 1976

?