mhbs/mms

grote kerkstraat in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

124 scholieren

Bekijk de volledige pagina van mhbs/mms, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

mhbs/mms foto

Op mhbs/mms vind je 22 klassenfoto’s en 124 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

er was een directrice (wier naam ik kwijt ben) en als je in de winter op je fiets, in lange broek!, naar school kwam dan werd je geacht je op school in rok om te kleden.

er was een directrice (wier naam ik kwijt ben) en als je in de winter op je fiets, in lange broek!, naar school kwam dan werd je geacht je op school in rok om te kleden. het was helemaal een meidenschool. ik heb er geen eindexamen gedaan want verhuisde naar zeeland. Een naam van een medeleerling heb ik onthouden, maar zij zat niet bij mij in de klas: haydé van naerden.

mhbs/mms, 1963

ook ik (Riek Ozinga) heb op de mms gezeten, een fijne school.

ook ik (Riek Ozinga) heb op de mms gezeten, een fijne school.Nellie Koopal,als het tenminste die Nellie is die ik bedoel, woonde volgens mij in de Julianalaan.We hadden juf de Jong, directrice Schippers , juf van Engelen(engels)en inderdaad mocht je niet in een lange broek in de klas zitten.Ook je vriendje mocht je niet voor de school afhalen, bij het steegje,maar om de hoek.Ik heb ook in de klas gezeten bij Gedula Kamsma,Marieke ter Horst,...de Jong, ...Loffers, ik meende uit Sneek. Ik woon al dertig jaar in Steenwijk.

mhbs/mms, 1952

naam schoolhoofd schippers en veel ritmische gym.

naam schoolhoofd schippers en veel ritmische gym.sta op klassefoto met hr.molenaar veel door ons gepest.klasgenoten oa. ineke meek.wimke vegter .margriet huber maaike vermeulen .miesje storm v. marijke tempelmanm.hilarius marion zwart vr. gr.

mhbs/mms, 1960

?