Mgr Bekkersschool

Eduard van Beinumlaan in Schiedam, ( Toon op kaart )

137 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mgr Bekkersschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mgr Bekkersschool foto

Op Mgr Bekkersschool vind je 45 klassenfoto’s en 137 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Oosterhout in de 6e klas met dhr Eestermans (het eerste jaar dat hij op school kwam), handwerken bij juf De Raaij, musical met dhr vd Heuvel, de heer Van Hulten, die straf gaf op hele kleine briefjes.

Oosterhout in de 6e klas met dhr Eestermans (het eerste jaar dat hij op school kwam), handwerken bij juf De Raaij, musical met dhr vd Heuvel, de heer Van Hulten, die straf gaf op hele kleine briefjes.. veel sporten (vooral handbal en voetbal), veel gezelligheid. Een hele warme sfeer; fruitmandjes maken van zelf meegebracht fruit, dat met kerst dan naar mensen ging die het niet zo goed hadden of die ziek waren.. Een leuke klas, met o.a. mijn vriendinnen Angela de Groot, Jacqueline Collignon, Jolanda Korver, Monique Straver, Anja Over de Vest (onze kinderen zitten nu ook weer bij elkaar), Monica Scheepens en de jongens Leon de Laat, Mario Zuidgeest, Peter vd Linden, Edwin Ruigrok, Alex Hartog,.. Op de schoolfoto's ken ik nog wel veel namen, maar de meesten zijn uit zicht verdwenen. Na zoveel jaren heeft nu ook mijn oudste dochter bij de heer vd Heuvel in de klas gezeten op de Regenboog. De oude Bekkers maakt hier tegenwoordig onderdeel van uit. Het pand staat er nog steeds..

Mgr Bekkersschool, 1968

Ik zat maar vier jaar op deze school, maar heb er goede herinneringen aan.

Ik zat maar vier jaar op deze school, maar heb er goede herinneringen aan. Ik zat in de klas bij o.a. Miranda Vellekoop, Herman Zoetmulder en natuurlijk Patrick Torsy! De beste herinneringen heb ik aan juffrouw Kluin: ze deed aan ballet, net als ik.

Mgr Bekkersschool, 1977

Ikheb maar kort op deze school gezeten.

Ikheb maar kort op deze school gezeten. Ik was één van de kinderen die naar de Notenkraker moesten in het nieuwe jaar. Meester van Rijthoven trouwde volgens mij in dit jaar. We zijn met de hele klas nog onder zijn raam gaan zingen. Klasgenoten die ik me herinner die niet meegegaan zijn naar de Notenkraker: Hans Zondag (vreselijke pestkop), Lenneke v.d. Klink en Mieke Winkel. Mieke kwam ik op Spieringshoek weer tegen. Mensen waarvan ik de achternaam niet meer weet: Jeroen, Margot en nog een Hans.

Mgr Bekkersschool, 1969

?