Met De Bijbel

Schoolstraat 8 in Zuilichem, ( Toon op kaart )

70 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Met De Bijbel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Met De Bijbel foto

Op Met De Bijbel vind je 4 klassenfoto’s en 70 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb het op de kleuterschool prima naar mijn zin gehad, mijn moeder wist me zelfs te vertellen dat ik tranen met tuiten heb gehuild dat ik naar de grote school moest.

Heb het op de kleuterschool prima naar mijn zin gehad, mijn moeder wist me zelfs te vertellen dat ik tranen met tuiten heb gehuild dat ik naar de grote school moest.... Lagere school was wel aardig, Meester van Maren was veruit mijn favoriet!!!!

Met De Bijbel, 1978

Kleine, gezellige school.

Kleine, gezellige school. Leuke tijd gehad met Petra, Eline en Dianca. Het sinterklaasfeest bij meester ... en het toneelstuk met de goude muntstukken.

Met De Bijbel, 1983

Gezellige school.

Gezellige school. In die tijd bestond de hele wereld voor mij alleen uit het dorp en de rest van de Bommelerwaard. Ik praatte in de eerste klas nogal veel en juffrouw Dooms vertelde mij dat ik niet zoveel mocht klessebesse. Ik begreep pas heel veel later dat het niet een soort fruit was...

Met De Bijbel, 1980

?