Meisjesmulo Maria Immaculata

Van Vredenburchweg ? in Rijswijk, ( Toon op kaart )

94 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Meisjesmulo Maria Immaculata, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Meisjesmulo Maria Immaculata foto

Op Meisjesmulo Maria Immaculata vind je 21 klassenfoto’s en 94 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Lucas gaf Algebra.

Lucas gaf Algebra. En Van Noort gaf Boekhouden. Er moest altijd iemand de deur voor hem open houden en dan kreeg je een pepermuntje. Ik was bevriend met o.a. Berna(dette) de Groot, Wil Zwetsloot, Angeline Wubben. Ook Nel v.d. Voort zat in mijn klas. Wie kent/weet nog meer personen en wie weet waar bovenstaande vriendinnen wonen?

Meisjesmulo Maria Immaculata, 1962

Leuke tijd.

Leuke tijd. We mochten op school nog geen lange broek aan. Herinner me ook de peper-muntjes van van Noord. En zuster Polycarpa die zo heerlijk voor kon lezen, op zaterdag morgen.

Meisjesmulo Maria Immaculata, 1963

In 1970 werden ook enkele jongens toegelaten tot de Meisjesmulo.

In 1970 werden ook enkele jongens toegelaten tot de Meisjesmulo. Voor hen was het echter al een mavo opleiding. Deze 5 of 6 jonge jongens hebben een geweldig eerste jaar gehad op deze meisjesschool met het eerste jaar als klassedocent zr. Beentjes. Ze hadden het zo naar hun zin dat ze allemaal het eerste jaar mochten overdoen op de inmiddels ontstane Marianto MAVO (samengaan van Antonius (jongens) en Maria (meisjes) mulo's

Meisjesmulo Maria Immaculata, 1970

?