meisjes ulo der evang.broedergemeente

zusterplein in Zeist, ( Toon op kaart )

49 scholieren

Bekijk de volledige pagina van meisjes ulo der evang.broedergemeente, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

meisjes ulo der evang.broedergemeente foto

Op meisjes ulo der evang.broedergemeente vind je 12 klassenfoto’s en 49 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Er zijn zoveel leuke herinneringen, zoals: de toneelstukjes, slotje wandelen, een stuk gaan fietsen en bij cafe Marijke een sneeuwwitje drinken.

Er zijn zoveel leuke herinneringen, zoals: de toneelstukjes, slotje wandelen, een stuk gaan fietsen en bij cafe Marijke een sneeuwwitje drinken. Genoeg leuke dingen beleefd! Vorig jaar weer veel kostkippen gesproken tijdens de reunie. Gelukkig via schoolbank weer contact met Annemarie, Caroline en Lucille!

meisjes ulo der evang.broed..., 1971

Heel veel plezier gehad met Cootje Botterman, Anne Spaarkogel, Lies,Loes en Jacqueline (een tweeling + zus waarvan ik de achternaam niet meer weet, ene Dolly, Liesbeth Berlemon, Gerda van Doleweerd en vele anderen.

Heel veel plezier gehad met Cootje Botterman, Anne Spaarkogel, Lies,Loes en Jacqueline (een tweeling + zus waarvan ik de achternaam niet meer weet, ene Dolly, Liesbeth Berlemon, Gerda van Doleweerd en vele anderen. Mevrouw Schutz, de heren de Bruin, Zijderveld en Kranenburg en juffrouw Flach, maar velen van hen zullen niet meer bij ons zijn, gelukkig de herinneringen aan deze leerkrachten wel. Er werd zeer streng op gelet dat wij meisjes het plein niet afgingen en zeker niet met jongens contact hadden!!

meisjes ulo der evang.broed..., 1958

Leuke herinneringen aan deze school.

Leuke herinneringen aan deze school. De tijd van het haar op "zolder" en sigaretjes roken in het fietsenhok. Mevrouw Schutz en heer de Bruin waren heel bijzonder. Veel lol gehad met Joke Zo(o)mers.

meisjes ulo der evang.broed..., 1964

?