meisjes mulo

Tulpstraat in Zeist, ( Toon op kaart )

27 scholieren

Bekijk de volledige pagina van meisjes mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

meisjes mulo foto

Op meisjes mulo vind je 1 klassenfoto’s en 27 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik herinner mij de dames Terlingen, juffrouw Belt, mijnheer van Rossum en vooral mijnheer van de Berg, die mij boekhouden geleerd heeft (lievelingsvak!).

Ik herinner mij de dames Terlingen, juffrouw Belt, mijnheer van Rossum en vooral mijnheer van de Berg, die mij boekhouden geleerd heeft (lievelingsvak!)

meisjes mulo, 1962

Die van Frans was wel aardig!.

Die van Frans was wel aardig!

meisjes mulo, 1965

Ik heb een jaar op deze school gezeten.

Ik heb een jaar op deze school gezeten. Ben daarna naar de Mavo gegaan omdat ik bleef "zitten". Ik heb geen heldere herinneringen aan dit jaar. Alleen mijnheer van Rossum heeft indruk op mij gemaakt een lieve man die je alles wilde bijbrengen. Het feit dat dit een meisjesschool was is het enige dat ik mij nog goed herinner. Dat we moesten gaan staan als mevr. Terlingen (hoofd) binnenkwam, of de kapelaan. Heeft iemand meer herinneringen en/of foto's ? Het was een school met klasseverschillen. De dochter van de advocaat kreeg meer aandacht (klasse A) dan de dochter van de bakker (klasse B ). Ik herinner mij een bijgebouw en een ingesloten buiten plaats waar de pauzes werden gehouden.

meisjes mulo, 1967

?