Meidoornschool, openbaar lager onderwijs

Meidoornstraat 11-13 in Den Haag, ( Toon op kaart )

242 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Meidoornschool, openbaar lager onderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 79
  • Schoolgenoten 242

Op Meidoornschool, openbaar lager onderwijs vind je 79 klassenfoto’s en 242 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 241

In het kleuterklasje gezeten v...

In het kleuterklasje gezeten van juf Kabos, verder heb ik weinig herinneringen. Een paar namen, heer Deibel. de tweelingen Reinie en Gienie, Wim Innemee. Ik was geloof ik wel een buitenbeentje van de klas, werd stevig gepest. Na de l.o. even o de MULO gezeten daarna voor een tijdje als bankwerker gewerkt. Gaan varen op de zeevaart, diploma's voor werktuigkundige gehaald. Gevaren voor 25 jaar als hoofdmachinist, Daarna een antiquariaat gehad.

2002, Thijlbert-Tijl

Tjeezus, da's lang geleden! 2...

Tjeezus, da's lang geleden! 2 Jaar op de kleuterschool en na de 2e klas lagere school wegens verhuizing naar een andere lagere school gegaan. Wel een goed gevoel aan deze school overgehouden, maar eigenlijk geen echte herinneringen. Gecombineerde klas 1 en 6? Ik zat in de 1e, mijn broer in de 6e en we zaten samen in 1 klas. Wie weet nog iets meer te vertellen uit deze tijd?

2002, Erik

De eerste 3 jaren hadden wij l...

De eerste 3 jaren hadden wij les van Juffrouw Lens, de laatste 3 jaar van de heer Deibel. Ik herinner mij nog de naam van Jan(tje) Dekker, .... IJdo en een tweeling Reinie en Gienie

2002, Bram
?