meidoornschool

meidoornstraat 30, school bestaat niet meer in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

289 scholieren

Bekijk de volledige pagina van meidoornschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

meidoornschool foto

Op meidoornschool vind je 82 klassenfoto’s en 289 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam in de tweede klas op deze school en zat steeds in de combinatieklassen.

Ik kwam in de tweede klas op deze school en zat steeds in de combinatieklassen. Die andere klas leek me leuker omdat daar veel meer jongens in zaten ;), maar meekijken met 'de kleintjes' beviel me ook wel. Ik was een beetje bang voor meester Don met zijn donderende André van Duinimitaties, dus het was wel fijn om niet bij hem te zitten. Ik zou best eens een reünie willen, eigenlijk. Veel mensen heb ik nooit meer gezien. Of misschien herkennen we elkaar niet meer en lopen we elkaar vaak voorbij.

meidoornschool, 1976

er zijn wel een aantal klasgenoten waarvan ik graag eens hoor hoe het met ze is: Mieke v.

er zijn wel een aantal klasgenoten waarvan ik graag eens hoor hoe het met ze is: Mieke v.d.Veen,Iris Hoever,Tine Beets,Nelleke Don,Rekah Brouwer,Els Nebbeling,Willy en Henny de Kievit,Gunhild Webers,Ineke Niezen, Olga Berkel.Meester Schol vond ik streng, maar dat is (achteraf)aan mezelf te danken, ik liep er erg de kantjes af!!Meester v.d.Broek was top, woonde samen met juffrouw van Til!!'n Heel leuk stel, ben ik met mijn ouders nog wel eens thuis geweest aan de Rozenlaan.En hoe is het met Afien Ronda, Evelien Schaaf Eefje Haas....haar zusje heet ook Marja, weet ik nog. Ook was ik heimelijk verliefd op Leo v.d.Heuvel.... Wie weet hoor ik eens wat van deze of gene. Zelf ben ik getrouwd, heb 3 dochters en ben intussen oma van 2 kleinzoons van 6 en 11 jr.

meidoornschool, 1956

Meester Van de Broek (Piet) kan ik me nog herinneren; ook schoolhoofd Van Berkhoff, meester Schol ik woonde in de Lobeliastraat.

Meester Van de Broek (Piet) kan ik me nog herinneren; ook schoolhoofd Van Berkhoff, meester Schol ik woonde in de Lobeliastraat

meidoornschool, 1954

?