Meer Uitgebreid Lager Onderwijs

Thorbeckestraat in Zaltbommel, ( Toon op kaart )

35 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Meer Uitgebreid Lager Onderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 35

Op Meer Uitgebreid Lager Onderwijs vind je 4 klassenfoto’s en 35 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 29

Ik herinner me nog dhr Gelsema(wiskunde), echtpaar Weber (Duits/Nederlands), en de lerares frans (?).

Ik herinner me nog dhr Gelsema(wiskunde), echtpaar Weber (Duits/Nederlands), en de lerares frans (?)....

2004, Henk

Ik bewaar goede herinneringen aan deze school.

Ik bewaar goede herinneringen aan deze school. Leraren: Vermaas (de Krups), Gelsema, echtpaar Weber, juffr. Haverkamp, Brands, van Zeil, Ramdin, Jobse.

2004, Wim

Begonnen aan de Thorbecke straat (ook nog op de zaterdag ochtend) en met lessen in het oude(toen al antieke) schoolgebouw vlak bij het St.

Begonnen aan de Thorbecke straat (ook nog op de zaterdag ochtend) en met lessen in het oude(toen al antieke) schoolgebouw vlak bij het St. Maarten Museum (Nonnenstraat). Berucht waren hier de gummetjes op de in het lokaal brandende kachel. Tevens de namen die ook door anderen al worden genoemd nogmaals: Vermaas(de Krups) juf Haverkamp( de Mis); Gelsema (de Gels): Ramdin( als hij kwaad werd ging horloge af):Brands( reed een Triumph Herald): Mevr. Weber (de Kaat); dhr Weber( liep op zijn handen) Beide laatsten zijn overigens te vroeg overleden en lieten hun enige zoon (Kees-Jan?)op vrij jonge leeftijd alleen achter en tot slot juf. v.d. Kolk. De verhuizing naar de schoolstraat en meer namen als Jan van Zeijl( 2 mtr lang): Jobse; Polderman (was je hem op de lagere school ontlopen, kwam je hem hier alsnog tegen) en een jonge en aardige tijdelijke invalster/stagaire (was dit juf Serton?) voor de franse les en natuurlijk ome Leo. Er is een reunie geweest enkele jaren na het verlaten van de school waarvan ik nog de correspondentie met Vermaas in bezit heb. Toppunt Schoolreisje Keulen. Heb in verschillende klassen,(zonder doublure zou ik in 1969 examen gedaan hebben), vele klasgenoten gekend en ook niet klasgenoten; enkele bijgebleven namen: Rieki Kers en Hetty Cretier, na voornaam wijziging Inez Snoek en Antoinette Bakker, Ankie v.d. Heide. Goos v,d, Bosch, Rob Puijker en Robbie en broer Hans Heijmans,Gerrie v Rooijens ,Rinske Zielstra,Gerrit Buijs,de gebroeders Theo en Jan Rovers, Frans Veenendaal*,Hans Scheurwater, Jenny van Doesburg, enz enz teveel om te noemen. Kan aanvullend melden dat we (Mieke van Egeraat - Hetty Cretier - Geert Vos en ondergetekende) in 2007 weer een reunie georganiseerd hebben voor onze examenklassen. Met hierbij zelfs aanwezig dhr Brands - Jobse - van Zeijl en Polderman. Gezien de reacties een schot in de roos. Helaas hebben we niet iedereen kunnen achterhalen, meld je als nog!

2004, Jan
?