Meer en Bos school

Alphons Diepenbrockhof 79 in Den Haag, ( Toon op kaart )

347 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Meer en Bos school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Meer en Bos school foto

Op Meer en Bos school vind je 59 klassenfoto’s en 347 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mevrouw Moed (klas 4), de heer Heeringa (klas 6), de heer Verbruggen (klas 5) en natuurlijk de directeur de heer De Jager.

Mevrouw Moed (klas 4), de heer Heeringa (klas 6), de heer Verbruggen (klas 5) en natuurlijk de directeur de heer De Jager. De verhuizing vanuit de Dalton SG aan de Laan van Meerdervoort naar het nieuwe pand aan het Alphons Diepenbrockhof. Namen uit de klas: Marja Heeres, Annet Dijkstra, Patricia van Weenen, Yvonne van Woerden, Yvonne Doornbos, Danny Secreve, Lily Doeve, Willem van der Laan, Rob van Noord, Jurgen Otto, Jerry , Onno de Bruin, Clem Berghuis, Marie-Jose Planken. Zag al wat bekende namen op deze site staan.

Meer en Bos school, 1966

Met name het sporten tussen de middag met Van Vlaardingen en Oostdijk, het voetballen op het schoolplein (6vl tegen de rest!!!).

Met name het sporten tussen de middag met Van Vlaardingen en Oostdijk, het voetballen op het schoolplein (6vl tegen de rest!!!).

Meer en Bos school, 1975

Was altijd een btje bang van juf Jansen die ik in de 1e en 2e klas had.

Was altijd een btje bang van juf Jansen die ik in de 1e en 2e klas had. Ben na de 3e van school gegaan omdat we verhuisden. Waar zijn: Marcel Stevens, Manuela Middendorp, Bas (jouw vader werkte op Rozenburg), Nathalie, Karin en Mirjam. Zou het leuk vinden om weer iets van jullie te horen.

Meer en Bos school, 1971

?