M.E.A.O. Midden Utrecht

Daalsedijk in Utrecht, ( Toon op kaart )

94 scholieren

Bekijk het volledige profiel van M.E.A.O. Midden Utrecht, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 94

Op M.E.A.O. Midden Utrecht vind je 1 klassenfoto’s en 94 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 49

Directeur was Hr Hommerson en ...

Directeur was Hr Hommerson en mijn lerares was mevr slotboom de gym leraar was stupler leuke gezeligge kleine school Ik kwam altijd op mijn kreidler uit zeist naar utrecht gereden Ik zat altijd naast fred (kooistra) en wat heben we een lol gehad, veel klaverjassen ook de week op kamp in driebergen was erg leuk verder schieten de namen van maria lopez, richard steehouwer, aart de zeeuw me nog te binnen , wat zou er van hun zijn geworden

2002, Hans

Leuke school. Dhr. Hommers was...

Leuke school. Dhr. Hommers was Directeur. Met gym ging je altijd zeer bijzondere activiteit doen zoals schaatsen (bij natuur ijs zelfs tochten), wielrennen 120km.

2002, Deleted

in de strenge winter van 78-79...

in de strenge winter van 78-79 was men in de kerstvakantie vergeten de verwarming in de dependance aan te zetten; onze kerstvakantie duurde dus wat langer. Na 1 week extra vrij werden wij in een andere school ingebracht ( een huishoudschool ) waar nog enkele nonnen les gaven.

2002, Ad
?