MEAO

Einsteinlaan in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

332 scholieren

Bekijk het volledige profiel van MEAO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 27
  • Schoolgenoten 332

Op MEAO vind je 27 klassenfoto’s en 332 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 133

De sleutelhanger van het nieuw...

De sleutelhanger van het nieuwe schoolhoofd, een Pink Panter. Ik zat toen bij Roel Vink en Edward Sturing in de klas, en ging veel met hun om. Meesters Beens was in de schakelklas onze mentor. Vaak waren we met z'n 3en aan het klooien. Ooit braken Roel en ik per ongeluk een wasbak af bij de leraar engels. Wat ik met ook herinner is dat we voor een goed doel geld inzamelden. Edward regelde toen een wedstrijd tussen de Graafschap en het Apeldoorns elfal, verder deed ik mee aan de play-back show (Voor het goede doel) als Jan en Zwaan. (Jan zoekt een meisje naar zijn zin) Edward kon op het laatste moment niet, en werd vervangen door ... Hij had allerlei kleurtjes in zijn haar. Op gegeven moment zaten we in de schakelklas met Meester Beens als mentor. Ook de Nolan-sisters schieten me nu te binnen. Op dit moment schiet me niks te binnen, maar dat komt ongetwijfeld nog wel.

2003, Deleted

richting Internationale Handel...

richting Internationale Handel Groothandel. Als er 1 school gemakkelijk was, was het deze wel! Onvoorstelbaar dat je zo een diploma kan halen. Bedankt!!!!!!!!!

2003, Deleted

Heb hier de richting secretari...

Heb hier de richting secretariaat gedaan, en net als de Mavo ben ik hier ook een jaartje langer gebleven. Ging in de eerste jaren om met onder andere Albertine van Oene de rest van de namen weet ik niet meer zo goed, ja natuurlijk ook met Sabine Punselie, waar ik nog steeds contact mee heb.

2003, silvie
?