MDS (MMO) het Suydevelt College

Flintstraat / Veldlaan in Emmen, ( Toon op kaart )

141 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MDS (MMO) het Suydevelt College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MDS (MMO) het Suydevelt College foto

Op MDS (MMO) het Suydevelt College vind je 8 klassenfoto’s en 141 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mooi weer.

Mooi weer...? Terrasje pakken bij de Brasserie toch? Dat is ons niet altijd in dank afgenomen! Die serre voor de Bras... die hebben wij grotendeels meegefinancierd. Wat een tijd, 4 (!) jaar lang dolle pret verspreid over twee klassen en dan ook nog een jaar Commerciele Bedrijfskunde, ja dat was een jaar appart...!!! en dat hadden ze daar niet verwacht! Wat hebben we een kut streken uitgehaald! Maar lachen!! (auto's dwars over de straat zetten, banden van auto's draaien.....he Bas) Uiteindelijk ga je dan uit elkaar... alles wordt anders. Je ziet elkaar nog een paar keer en dan, dan verwatert alles... Jammer, ik zou het zo weer over doen! Ik kan me nog goed herrinneren dat we met o.a. Jacco, Sandra, en Robin naar de Brasserie gingen toen we 's middags nog een test moesten maken! We zaten gewoon beschonken in de klas man! Fantastisch!! Daarna in de klas met o.a. Ronald, Bas, Bert en al die anderen die ik door de destijds genuttigde alcohol vergeten ben. Ik dacht dat ik alles gezien had... Begon de hele pokkebende weer opnieuw..!!! Op de motor naar "school", de eerste iligale wergraces door Angelslo (nooit gewonden gevallen wel heeft destijds iemand schade opgelopen door achter op een andere auto te rijden....) Ik zeg aleen maar Praag..... De uiteindelijke diplomauitreiking van de MMO ging vooraf aan de uitreiking van een paar speciale onderscheidingen voor meeste en meest orginele verzuim, volgens mij zag dit er als onderstaand uit: brons: Ronald Aalders zilver: Richard Robben goud en meest origineel verzuim: Bas Lutke Bas is eens een dag "afwezig" geweest i.v.m. een levertransplantatie.... Als er ergens mensen blij waren dat ze ons een tijdje niet zouden zien... Groeten aan de MMO!

MDS (MMO) het Suydevelt Col..., 1992

zie ook Statenschool.

zie ook Statenschool

MDS (MMO) het Suydevelt Col..., 1975

Eerst het laatste jaar van de LDS gedaan en daarna de MDS.

Eerst het laatste jaar van de LDS gedaan en daarna de MDS. Geen diploma gehaald maar wel goed terechtgekomen

MDS (MMO) het Suydevelt Col..., 1980

?