MDGO voor Mode en Kleding

Alexanderstraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

60 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MDGO voor Mode en Kleding, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 60

Op MDGO voor Mode en Kleding vind je 1 klassenfoto’s en 60 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 38

Dit was echt de tofste school ...

Dit was echt de tofste school van allemaal.. Wat hadden wij een lol samen met de leraren en leraressen, het was echt een ongedwongen sfeertje en we deden echt alles samen,wij waren met onze klas de laatste die deze opleiding op deze locatie volgden dus er vielen wel wat traantjes bij de laatste mode-show.. ik zat in de klas bij : Bauke, Jojanneke, Lawanti, Didi, Esther, Ruth (R.I.P.)Ilona (ook van Lorentz) Ellen (ook) met zn allen naar Euro Disney!! een bus met 26 meiden..

2004, Manuelle

Ook nu weer een creative oplei...

Ook nu weer een creative opleiding. Favorite leraar was Mevr Zijlstra. Het leuke is, is dat Mevr Ans Zijlstra een buurvrouw en vriendin is van een collega dus regelmatig maken we een praatje.

2004, Nancy

Wat een leuke tijd heb ik hier...

Wat een leuke tijd heb ik hier gehad. Heb er helaas maar anderhalf jaar opgezeten. Vooral de tekenlessen waren erg gezellig.Niet dat ik er wat van kon ofzo. Met Nathalie van Vianen en marion geerlings heb ik nog steeds contact. Waar een school al niet goed voor is

2004, Deleted
?