MDGO-uv (koningshof)

run in Veldhoven, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MDGO-uv (koningshof), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MDGO-uv (koningshof) foto

Op MDGO-uv (koningshof) vind je 14 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een onwijs leuke periode waar ik graag aan terug denk.

Een onwijs leuke periode waar ik graag aan terug denk. Een kleine school waar iedereen elkaar leek te kennen Onze klas bestond uit een club leuke meiden, niet van die opgedirkte lellebellen maar gezellige normale grieten Later ben ik les gaan geven en zijn mijn docenten van toen uiteraard mijn collega's geworden, heel apart! Na een jaar ROC ben ik nog tijdelijk docent geweest op een VMBO, dat was pittig! Momenteel geef ik particulier (kappers)training onder eigen vlag Bureau KET

MDGO-uv (koningshof), 1987

Opleiding schoonheidsspecialiste.

Opleiding schoonheidsspecialiste. Leek wel een nonnen school alleen maar meiden en een enkele jongen. Wel heel erg veel gelachen echte puber humor! Heb nu een eigen schoonheidssalon in Vlijmen.

MDGO-uv (koningshof), 1994

Ik heb maar een klein gedeelte van het schooljaar op deze school gezeten, achteraf bleek het toch niet te zijn wat ik zocht.

Ik heb maar een klein gedeelte van het schooljaar op deze school gezeten, achteraf bleek het toch niet te zijn wat ik zocht.

MDGO-uv (koningshof), 1993

?