MDGO-college

in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MDGO-college, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MDGO-college foto

Op MDGO-college vind je 2 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik kwam aan het einde van het 1e jaar en deed de opleiding AB, was wel even wennen aan die amsterdammertjes als zeeuws meisje.

ik kwam aan het einde van het 1e jaar en deed de opleiding AB, was wel even wennen aan die amsterdammertjes als zeeuws meisje

MDGO-college , 1992

Ik heb echt een te gekke tijd gehad op deze school.

Ik heb echt een te gekke tijd gehad op deze school. Ik heb nog op de oude school gezeten in de Frans Halsstraat. Daar kon en mocht echt alles en we leerde ook nog erg veel. Deze opleiding zou ik zo over willen doen. Toen ik vanaf de MDGO kwam heb ik nog een curcus gedaan om afdelingshoofd te worden en ben nu alweer jaren werkzaam voor de zorgcirkel Watreland Momenteel op een PG afdeling in verpleeghuis Molentocht erg leuk.

MDGO-college , 1981

Ik heb hier de opleiding SPW-IW gedaan in de klas 93-6 van 1993 tot 1996.

Ik heb hier de opleiding SPW-IW gedaan in de klas 93-6 van 1993 tot 1996. Onze klasse mentor was Fee van Delft. Een prachtmens. Mede studenten waren, Ans, Catrien, Anita,Jaap, Janny, Annemarie, Yvonne, Monique, Hanita, Henk, Inge, Martin, Michel, Henk W, Rene, Jacqueline, Diane,Mignon,Tiaria. We hebben in mei 2001 een reuni gehad in amsterdam. Ik heb leuke en minder leuke herinneringen van deze tijd. Wij zaten eerst in de kinkerbuurt de elisabeth wolff straat 50. Was heel gezellig dicht bij de markt en de kroeg natuurlijk. Later zijn we verhuisd naar de europaboulevard 23 vlak bij de RAI en was een minder leuke lokatie. Groetjes van Marja Wijnberg

MDGO-college , 1993

?