M.D.G.O. AB-PW-SD

Marianne Philipsplantsoen in Haarlem, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van M.D.G.O. AB-PW-SD, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

M.D.G.O. AB-PW-SD foto

Op M.D.G.O. AB-PW-SD vind je 6 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Schitterende tijd gehad met leuke docenten zoals corrie voor Psychologie (tuutuutuut), Fred de concierge met hele grote verhalen van de commando's, Michel de psycholoog.

Schitterende tijd gehad met leuke docenten zoals corrie voor Psychologie (tuutuutuut), Fred de concierge met hele grote verhalen van de commando's, Michel de psycholoog... en natuurlijk Karin, de mooiste vrouw die een klas hoger zat

M.D.G.O. AB-PW-SD, 1986

Fred was echt de beste.

Fred was echt de beste. Ik stond geregeld in pauzes achter de bar als hij het even te druk had. Erg veel gelachen met Sander, Kim en Petra.

M.D.G.O. AB-PW-SD, 1990

Heel veel leuke herinneringen, veel verschillende klasgenoten die op een of andere manier een leuke, interessante en gezellige groep vormden! Ontzettend veel geleerd en niet alleen van de leraren en leraressen.

Heel veel leuke herinneringen, veel verschillende klasgenoten die op een of andere manier een leuke, interessante en gezellige groep vormden! Ontzettend veel geleerd en niet alleen van de leraren en leraressen. Nog eens onderdak geboden aan een leraar die veeeel te veel op had!

M.D.G.O. AB-PW-SD, 1994

?