MBO Breitnerstraat

Breitnerstaat 92 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

2 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MBO Breitnerstraat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MBO Breitnerstraat foto

Op MBO Breitnerstraat vind je 0 klassenfoto’s en 2 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

MBO opleiding Civiele Dienst.

MBO opleiding Civiele Dienst. Slechts gedeelte van het jaar gevolgd. Was een nieuwe opleiding waar nog amper voldoende docenten voor waren. Gevolg: hele dag op school voor paar uur les. Zonde van de tijd geweest.

MBO Breitnerstraat, 1978

Nieuwe school oud gebouw.

Nieuwe school oud gebouw. INAS klas Maar een paar leerlingen. Petra Rodekerk b.v later met haar de Kraamopleiding gedaan in Bergen op zoom. Veel keten en leuke uitstapjes. Naar Wales en Londen b.v. Koffie drinken in Cozy Corner

MBO Breitnerstraat, 1978

Vreemde school.

Vreemde school. Docenten waren er vaak niet, wel allerlei mooie meisjes. De meeste tijd brachten we door in het 'Ruim' van de school of in het nabijgelegen café Cosy Corner, waar heel wat afgedronken en -gelachen werd en de jukebox de deuntjes van o.a. 10CC, Rod Stewart, Foxy en Luv uitbraakte. Na zo'n uitstapje vaak beneveld weer in de les. Ik heb het één jaar op deze school volgehouden, maar de tijd van m'n leven gehad. Onvergetelijk. Zou sommigen graag weer eens terugzien.

MBO Breitnerstraat, 1978

?