Mavo Zonnestein

Selderust in Amstelveen, ( Toon op kaart )

324 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mavo Zonnestein, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mavo Zonnestein foto

Op Mavo Zonnestein vind je 32 klassenfoto’s en 324 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb hele goede herinneringen aan Zonnestein.

Ik heb hele goede herinneringen aan Zonnestein. Alleen was ik iets te speels in die tijd, waardoor ik deze school niet kon afmaken. Zit ik laatst in wat oude "rommel" te snuffelen, kom ik een lijstje tegen waar alle namen uit mijn laatste schooljaar op staan. Ik dacht dat het wel leuk was om al die namen hier op de site te zetten. Misschien zie je jou naam er wel tussen. Nou dan komt hier de lijst: Annemiek Bogerman, Ben van Bommel, Norbert Damman, Jolanda van Gans, Roel Haverman, Fini Heese, Thomas Kahrel, Rudie Kemmer, Judith Klarenbeek, Jan van Oostende, Dries Oostindie, Michiel Raasveld, Don Rijntjes, Richard Smith, Auke Taconis, Raymond Thung, Rini van Vliet, Marijke Verkoren, Bob de Vos, Erik de Wolf, Kees Zwaan, en natuurlijk ikzelf ook;). Het leuke is dat als je een beetje rondkijkt wat jullie allemaal voor namen noemen komen er toch wel meer herinneringen naar boven. Zoals de zeer zenuwachtige hr. Pruis, waar ik engels, nederlands en ook nog aardrijkskunde van had. En de heer Roodbergen, had ik als klassenleraar, hij gaf mij natuurkunde, godsdienst en boekhouden, ik vond dit toch eigenlijk wel genoeg. Bij hem was het dan ook altijd de sport om te zien hoe snel je eruit gestuurd werd. En dan de hr. vd Berg voor aardrijkskunde, van hem mochten we echt niet meer lachen, dan moest je eruit en kwam je echt niet meer terug, ja zoiets zeg je toch niet tegen een puber meisje. Hij had wel heel modern één van de eerste videorecorders geïntroduceerd in school en beheerde die in zijn lokaal. Hij zou een belangrijke voetbalwedstrijd opnemen, maar had een foutje gemaakt en zo kregen we een natuurprogramma te zien, waar we normaliter niet in geïnterresseerd waren, maar die dag wel. Oh ja en Maaike Visser voor nederlands, een schat van een mens. Zij heeft ooit een jeugdboek geschreven waarvan ik de titel niet meer weet.

Mavo Zonnestein, 1972

Dhr.

Dhr.van Liere, Pruis, Horius, Loran, Roodbergen. Mevr.Goudappel, Beukelman en die tante die Engelse les gaf ( ben haar naam ff kwijt )

Mavo Zonnestein, 1962

zoveel.

zoveel....leraren.....en wat een gezelligheid met elkaar....Finie, Truus, Marjolijn, Marijke, Aukje, Danielle,Ernst, Martin, Gijs, Rob . muziek maken met elkaar...love me do... groeten.

Mavo Zonnestein, 1962

?