MAVO wielwijk/Scholengemeenschap Zuid

abel tasmanstraat ? in Dordrecht, ( Toon op kaart )

333 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MAVO wielwijk/Scholengemeenschap Zuid, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MAVO wielwijk/Scholengemeenschap Zuid foto

Op MAVO wielwijk/Scholengemeenschap Zuid vind je 103 klassenfoto’s en 333 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

schoolreis, meneer de Man , meneer Borsje, in de lunchpauze met een grote groep "rondhangen "meneer 't Hart, die eigenlijk een heel aardige man bleek te zijn.

schoolreis, meneer de Man , meneer Borsje, in de lunchpauze met een grote groep "rondhangen "meneer 't Hart, die eigenlijk een heel aardige man bleek te zijn. En ik zoek DON PALM. weet iemand deze man te vinden??

MAVO wielwijk/Scholengemeen..., 1972

Ik ben van de Abel Tasman school naar Mavo Wielwijk gegaan, tesamen met een hoop anderen.

Ik ben van de Abel Tasman school naar Mavo Wielwijk gegaan, tesamen met een hoop anderen. Weet nog wel wat namen, Wout van Zanten, Corein Kraayeved, Ewald van de Heuvel. Leuke leraren waren De Man, Zeegers (zontomaatje) en Bogaarts. Kon Ruisch en 't Hart niet acht waarderen. En zij mij ook niet. Ook het schoolreisje naar Luxemburg. S'winters de leraren bekogelen met sneeuwballen op het schoolplein en stiekem roken in het fietsenhok ondergronds.

MAVO wielwijk/Scholengemeen..., 1979

Samen met Arthur Dommers ben ik al een tijdje bezig om klasgenootjes van toen te achterhalen voor een reunie.

Samen met Arthur Dommers ben ik al een tijdje bezig om klasgenootjes van toen te achterhalen voor een reunie. We hebben inmiddels al een aantal klasgenootjes teruggevonden, maar nog steeds niet voldoende. Dus mocht je op MAVO Wielwijk hebben gezeten (bij ons in de klas) of ken je iemand die op MAVO Wielwijk zat, stuur ons dan een berichtje met je naam en adresgegevens (ook E-mail). Dit kan naar het adres wat je op de Reunie-site van Schoolbank kunt terugvinden. Een aantal namen van toen zijn: Ingrid Muste, Lia Veldhuis, Rob Wouters, Joyce Whorrall, Jan Brand, Monique Bouman, Berend-Jan van Eldik, Ron Kool, Wendy Borsje en nog vele anderen. Ook zijn we natuurlijk op zoek naar de leraren van toen (Mac de Man, Piet vd Sluijs, Mw Tits, Johan Zeegers, Dhr Borsje, etc). Deze reunie-oproep kun je ook terugvinden op de reunie-site van Schoolbank.

MAVO wielwijk/Scholengemeen..., 1974

?