mavo spijkerpad st.lebiunus

spijkerpad 1 in Deventer, ( Toon op kaart )

547 scholieren

Bekijk de volledige pagina van mavo spijkerpad st.lebiunus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

mavo spijkerpad st.lebiunus foto

Op mavo spijkerpad st.lebiunus vind je 37 klassenfoto’s en 547 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Directeur de Bont, Witte van Mierlo.

Directeur de Bont, Witte van Mierlo. Pereboom de concierge, Wittebols leraar Frans, Helmer van Wiskunde, Ten Dam Nederlands etc etc. Achteraf een leuke tijd gehad, met de filmavonden, het keldertje enz. Jammer dat er niet zo vaak een reunie is gehouden, ben benieuwd naar wat er van iedereen is geworden. Zijn we echt voor galg en rad opgegroeid? Ik ben in '95 getrouwd met Nicolien heb 1 dochter Demi (juni 2000) Heb wat omzwervingen gemaakt en ben uiteindelijk goed terecht gekomen. In Januari 2003 verhuizen we naar Nijverdal en begin ik bij de rechtbank in Zutphen. Oude schoolmaatjes laat je eens horen.

mavo spijkerpad st.lebiunus, 1978

Nutterden kamp, met maaike, niels, alex enz enz petra en moniek werden terug gestuurd omdat ze wiet bij zich hadden.

Nutterden kamp, met maaike, niels, alex enz enz petra en moniek werden terug gestuurd omdat ze wiet bij zich hadden.. Inmiddels ben ik getrouwd en sinds 31 mei 2003 moeder van een dochter (Loïs)

mavo spijkerpad st.lebiunus, 1989

karen5909@gmail.

karen5909@gmail.com 1972/1973 Nieuw hek om de school, alle leerlingen rozen gepland! 1973/1974 2e klas, dependance in de Jacob van Deventerstraatschool 1974/1975 Hele school tijdelijk, tijdens verbouwing, ondergebracht in Burgersdijkstraat, waar toen het houten gedeelte van is afgebrand 1974/1976 Examentijd, heerlijke tijd. Nuterden etc.etc.

mavo spijkerpad st.lebiunus, 1972

?