Mavo-sleedoorn

Sleedoorn 14 in Emmen, ( Toon op kaart )

389 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mavo-sleedoorn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 41
  • Schoolgenoten 389

Op Mavo-sleedoorn vind je 41 klassenfoto’s en 389 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 253

Jammer dat ik op de Sleedoorn zelf niet de school heb kunnen afmaken.

Jammer dat ik op de Sleedoorn zelf niet de school heb kunnen afmaken. Maar van de andere kant heb ik op de Emmalaan een stuk meer ervaring opgedaan waarbij ook levenservaring.

2002, Johan

Die ellendige rottrappen, die je soms na ieder lesuur op en af moest vanwege het eenrichtingsverkeer, nog altijd erg.

Die ellendige rottrappen, die je soms na ieder lesuur op en af moest vanwege het eenrichtingsverkeer, nog altijd erg. In de pauze een rondje langs de benzinepomp. Slechte herinneringen aan Dhr. IJtsma(natuur/scheikunde). Verder ook nog Mevr. Tuin, Mevr.Schepers(geschiedenis),Dhr.Bosman(gym), Dhr.Dam,Dhr v/d Laan,Dhr.v.Leeuwen etc.

2002, Deleted

[ amandanannen at h o t m 'ee' l com] 't was maar een jaartje, toen fuseerden we met Mavo Emmalaan! Ik herinner me nog goed het 'eenrichtingsverkeer-systeem' bij de trappen en de rolstoellift.

[ amandanannen at h o t m 'ee' l com] 't was maar een jaartje, toen fuseerden we met Mavo Emmalaan! Ik herinner me nog goed het 'eenrichtingsverkeer-systeem' bij de trappen en de rolstoellift. Ook onvergetelijk: de zitplekken in de kelder en het schoolfeest in de beschilderde fietsenkelder!

2002, Deleted
?