M.A.V.O. school 'Klein Driene' (voorheen ULO)

Mussenstraat in Hengelo, ( Toon op kaart )

375 scholieren

Bekijk de volledige pagina van M.A.V.O. school 'Klein Driene' (voorheen ULO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 71
  • Schoolgenoten 375

Op M.A.V.O. school 'Klein Driene' (voorheen ULO) vind je 71 klassenfoto’s en 375 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 192

Mijn vriendin Marian de Jeu woonde t,o, de school.

Mijn vriendin Marian de Jeu woonde t,o, de school. (we zijn nog steeds vriendinnen, volgend jaar een halve eeuw!). Ik herinner me o.a. het bakkertje dat in de pauze krentebollen en koeken verkocht vanuit zijn groene autootje. De schoolfeestjes georganiseerd door de URC (Ulo Revue Club). Ik heb in het bestuur gezeten en bezocht daardoor ook feestjes van andere scholen. Het waren dolle jaren!

2002, Ria

Kom ik nog op terug.

Kom ik nog op terug. Als lereren herinner ik me nog dhr Beeftink sr. en jr. dhr Boesch, Kleefstra (wiskunde en niet mijn sterkste vak)en van m'n mede-leerlingen Schweitze Wind o.a., Tieneke de Boer, Sjoukje ten Cate, Franklin Wiering. Ik ben ooit nog 's vice-voorzitter van de Ulo Recreatieclub geweest(URC)toen Sjoukje voorzitter was.

2002, Henk

1950-1954.

1950-1954.Goed eindexamen.Wim Monnereau,Henk Meyers,Jan Roerink,Coby Doebken.

2003, David
?