M.A.V.O. school 'Klein Driene' (voorheen ULO)

Mussenstraat in Hengelo, ( Toon op kaart )

384 scholieren

Bekijk het volledige profiel van M.A.V.O. school 'Klein Driene' (voorheen ULO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 70
  • Schoolgenoten 384

Op M.A.V.O. school 'Klein Driene' (voorheen ULO) vind je 70 klassenfoto’s en 384 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 192

Mijn vriendin Marian de Jeu wo...

Mijn vriendin Marian de Jeu woonde t,o, de school. (we zijn nog steeds vriendinnen, volgend jaar een halve eeuw!). Ik herinner me o.a. het bakkertje dat in de pauze krentebollen en koeken verkocht vanuit zijn groene autootje. De schoolfeestjes georganiseerd door de URC (Ulo Revue Club). Ik heb in het bestuur gezeten en bezocht daardoor ook feestjes van andere scholen. Het waren dolle jaren!

2002, Ria

Kom ik nog op terug. Als lerer...

Kom ik nog op terug. Als lereren herinner ik me nog dhr Beeftink sr. en jr. dhr Boesch, Kleefstra (wiskunde en niet mijn sterkste vak)en van m'n mede-leerlingen Schweitze Wind o.a., Tieneke de Boer, Sjoukje ten Cate, Franklin Wiering. Ik ben ooit nog 's vice-voorzitter van de Ulo Recreatieclub geweest(URC)toen Sjoukje voorzitter was.

2002, Henk

1950-1954.Goed eindexamen.Wim ...

1950-1954.Goed eindexamen.Wim Monnereau,Henk Meyers,Jan Roerink,Coby Doebken.

2003, David
?