MAVO Rotonde

Ravellaan in Utrecht, ( Toon op kaart )

277 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MAVO Rotonde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MAVO Rotonde foto

Op MAVO Rotonde vind je 51 klassenfoto’s en 277 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

namen die ik mij nog herinner en met wie ik veel gelachen heb zijn Maud van Galen en Dorothee uit Oog en Al en Ada Bode uit Nieuwegein, Volgens mij zijn we nog naar een carnavalsfeest geweest???.

namen die ik mij nog herinner en met wie ik veel gelachen heb zijn Maud van Galen en Dorothee uit Oog en Al en Ada Bode uit Nieuwegein, Volgens mij zijn we nog naar een carnavalsfeest geweest???

MAVO Rotonde, 1974

Het was een hele leuke tijd en ik zou graag een reunie willen.

Het was een hele leuke tijd en ik zou graag een reunie willen.... Ik herinner me veel klasgenoten en leraren/leraressen. Zeilkamp in Broek en waterland bij zeilschool "de Turk", de hele dag leven van maar 5 gulden en dan ook nog een kookwedstrijd! Naast de school was een stuk braak liggend terrein waar we in de pauze in "de kuil" zaten.

MAVO Rotonde, 1978

de 'SFEER'.

de 'SFEER'. In de pauze en tussenuren maakte ik samen met Patrick Werkhoven, Marco van Schaik, Ronald, Anthony Eersel en Olaf 'EuHlef' van Stijn de buurt onveilig tot aan de Nationale Nederlanden flat. In de winter kwamen we regelmatig met een natte broek in de klas (door het ijs gezakt, bij de Munt of in park Oog in Al) en lekkere erwtensoep van concierge dhr. Wijnands in 't Praathuis. Hier ben ik mijn computer loopbaan begonnen bij Dhr. van Vught op een C= VIC-20, Dhr. Janssen bij sommige gehaat en sommige geliefd was zo gek als een deur: tijdens repetities hees hij zichzelf in een katrol om te kijken of er iemand spiekt. Gigi van Gemert-van Bussel (frans) ging helaas trouwen ben ik bij geweest. En larares NL Loeki (asjemenou) Kragten. Jaqueline Smits+Simon Velzenboer(vertelde spanende films). Dhr. Kuyper(gym) zie nog wel eens lopen.

MAVO Rotonde, 1982

?