MAVO MOERWIJK

Guntersteinweg 54 in Den Haag, ( Toon op kaart )

250 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MAVO MOERWIJK, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MAVO MOERWIJK foto

Op MAVO MOERWIJK vind je 40 klassenfoto’s en 250 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ingrid van der does,vogelsang ( directeur )veel leerlingen van de beatrijs.

ingrid van der does,vogelsang ( directeur )veel leerlingen van de beatrijs

MAVO MOERWIJK, 1978

Hele leuke gezellige school.

Hele leuke gezellige school. Al had ik een naamgewnoot wat nogal voor wat verwarring heeft gezorgd. Ik herinner me vooral Agnes v/h Walderveen Driessen. Wat een lieve lerares. Jammer dat het contact daar niet meer is. Dus Agnes.... Mail eens! Verder was prominent aanwegig de heer Groenendijk met zijn Golden Retriever. Mooie herinneringen. Een Reunie zou hier heel leuk zijn.Wie de schoen past....

MAVO MOERWIJK, 1977

Na drie jaar Beatrijs opnieuw een fantastische school, erg modern van organisatie.

Na drie jaar Beatrijs opnieuw een fantastische school, erg modern van organisatie. Fantastische leerkrachten . Ik weet me nog goed de leraar Nederlands te herinneren , ik dacht Groenendijk, helemaal leip van Koot en de Bie en een lerares die groot fan was van Reinhard Mey. En de geschiedenislerares waarvan ik de naam ben vergeten maar die bij mij overkwam als de perfecte tante, altijd gezellig.En natuurlijk de gymleraar Walther die later nog een grote jongen is geworden bij de Nederlandse Volleybalbond. Een fantastische en indrukwekkende schoolreis naar kapitalistisch Berlijn met een bezoek aan het Oostelijk gedeelte. Vooral de omgang tussen leerkrachten en leerlingen was fantastisch. Patat eten bij Rooie Leen een paar straten verderop. Al met al geen seconde spijt ondanks de lange fiets- en latere brommerrit van en naar Poeldijk. WAAR ZIJN JULLIE FOTO`S MENSEN :))

MAVO MOERWIJK, 1975

?