MAVO Krispijn (Voorheen MULO)

Patersweg 1 in Dordrecht, ( Toon op kaart )

557 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MAVO Krispijn (Voorheen MULO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

MAVO Krispijn (Voorheen MULO) foto

Op MAVO Krispijn (Voorheen MULO) vind je 139 klassenfoto’s en 557 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Buiten onder het kantoor van de directeur een lachkick krijgen met .

Buiten onder het kantoor van de directeur een lachkick krijgen met ...........(wel een half uur lang denk ik. We werden uiteindelijk weggestuurd omdat de directeur niet kon werken zo. Bij Engels mondeling vond mijn lerares dat ik een Iers accent had. Had ze goed gehoord, want ik had een Iers vriendje toen.

MAVO Krispijn (Voorheen MULO), 1972

Leuke school,in de 3e klas toffe skiweek in Reith.

Leuke school,in de 3e klas toffe skiweek in Reith.Wat lang over deze school gedaan,gedeeltelijk door ziekte,gedeeltelijk door mijn grote liefde in die tijd de illegale radio.Na de Mavo nog even Mmo gedaan,saai dus snel mee gestopt.Maar ja toen moest ik in dienst,wel erg gelachen.Daarna in Frankrijk gaan werken bij een radiostation dat radioprogramma's maakte voor België,eigen bedrijfjes gehad (achtergrondmuziek voor bedrijven en een supermarkt)Nu werk ik al weer enige jaren bij een van de grote verspreiders van Huis aan huis kranten en folders.

MAVO Krispijn (Voorheen MULO), 1980

leuke school zat in 3b - ongeluk gehad op schoolpein - met ambulance afgevoerd naar ziekenhuis - wie kent Frans Kromeich??? ik ben in 72 verhuisd naar Santpoort-Noord.

leuke school zat in 3b - ongeluk gehad op schoolpein - met ambulance afgevoerd naar ziekenhuis - wie kent Frans Kromeich??? ik ben in 72 verhuisd naar Santpoort-Noord

MAVO Krispijn (Voorheen MULO), 1971

?