MAVO Krispijn (Voorheen MULO)

Patersweg 1 in Dordrecht, ( Toon op kaart )

549 scholieren

Bekijk het volledige profiel van MAVO Krispijn (Voorheen MULO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 133
  • Schoolgenoten 549

Op MAVO Krispijn (Voorheen MULO) vind je 133 klassenfoto’s en 549 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 318

Buiten onder het kantoor van d...

Buiten onder het kantoor van de directeur een lachkick krijgen met ...........(wel een half uur lang denk ik. We werden uiteindelijk weggestuurd omdat de directeur niet kon werken zo. Bij Engels mondeling vond mijn lerares dat ik een Iers accent had. Had ze goed gehoord, want ik had een Iers vriendje toen.

2002, Merel

Leuke school,in de 3e klas tof...

Leuke school,in de 3e klas toffe skiweek in Reith.Wat lang over deze school gedaan,gedeeltelijk door ziekte,gedeeltelijk door mijn grote liefde in die tijd de illegale radio.Na de Mavo nog even Mmo gedaan,saai dus snel mee gestopt.Maar ja toen moest ik in dienst,wel erg gelachen.Daarna in Frankrijk gaan werken bij een radiostation dat radioprogramma's maakte voor België,eigen bedrijfjes gehad (achtergrondmuziek voor bedrijven en een supermarkt)Nu werk ik al weer enige jaren bij een van de grote verspreiders van Huis aan huis kranten en folders.

2002, Michiel

leuke school zat in 3b - ongel...

leuke school zat in 3b - ongeluk gehad op schoolpein - met ambulance afgevoerd naar ziekenhuis - wie kent Frans Kromeich??? ik ben in 72 verhuisd naar Santpoort-Noord

2002, Deleted
?