MAVO Graaf Arnulfschool (inmiddels gesloopt)

Bossstraat 97 in Winkel, ( Toon op kaart )

210 scholieren

Bekijk de volledige pagina van MAVO Graaf Arnulfschool (inmiddels gesloopt), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 20
  • Schoolgenoten 210

Op MAVO Graaf Arnulfschool (inmiddels gesloopt) vind je 20 klassenfoto’s en 210 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 127

hetwebpuntjfcdewildtpuntbrandweerpuntnet Ik zou graag willen weten wat er is geworden van John en Jacqueline Frijn, Yvonne van Popering.

hetwebpuntjfcdewildtpuntbrandweerpuntnet Ik zou graag willen weten wat er is geworden van John en Jacqueline Frijn, Yvonne van Popering. Zwarte periode in mijn leven maar toch een paar herinneringen: Franse leraar dhr.van Essen ("van jouw komt niets terecht !!!") Geschiedenis leraar dhr. Poeze (In die tijd zat hij met zijn eigen geaardheid aardig in de knoei!) Engels: Margreetje met haar wiebel reetje Nederlands: dit vent van de Graaf Ben eigenlijk op zoek naar John en Jacqueline Frijn, Yvonne van Popering ! Wil graag weten wat er van ze geworden is !!!

2002, John

Robin Koomen die enkele klassen lager zat en door toedoen van Mike Bijvoet op de grond lag.

Robin Koomen die enkele klassen lager zat en door toedoen van Mike Bijvoet op de grond lag..... een kruk was genoeg...... Nog een herinnering is dat Marit mij aanspoorde om TDK een brief te sturen m.b.t. een poster van Paul McCartney, die ik dan ook prompt de volgende week in huis had... Brugklas: computerles in het Raethuis dat uit de hand liep, doordat meneer Ketting tegen mij zei dat de les niet doorging. Ik dus op de fiets naar het Raethuis om het tegen iedereen te zeggen. Alleen wilde niemand naar mij luisteren en gingen naar huis (?). Gevolg: iedereen moest nablijven, behalve ik. Gelachen met examenfeest, vooral meneer Venema was in topvorm, en ik had ook nog de hoogste cijfers voor Nederlands én Engels... Leuke leraren, leuke klas en school. Ik hoop dat er meer van mijn examenjaar zullen gebruikmaken van " Schoolbank".

2002, Nils

Het was een hele gezellige kleine school, het was allemaal te overzien.

Het was een hele gezellige kleine school, het was allemaal te overzien. De meeste leraren waren wel oke, Watertor daar had je respect voor, ik weet het engelse versje van pussy cat, pussy cat, where have you been etc. nog steeds uit mijn hoofd.

2002, Gea
?