Mavo De Runde

Runde ZZ 84 in Emmer-Compascuum, ( Toon op kaart )

96 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Mavo De Runde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Mavo De Runde foto

Op Mavo De Runde vind je 38 klassenfoto’s en 96 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd !! Ik denk hier met veel plezier aan terug.

Leuke tijd !! Ik denk hier met veel plezier aan terug. Ik heb jammer genoeg geen contact meer met de mensen van toen..... zoals Stoffer, Bonne, Sietze enz.Wel wil ik kwijt dat ik een aantal leraren van toen dankbaar ben voor een heleboel zaken.....

Mavo De Runde, 1972

De zusters en de leraren hadden alles voor je over.

De zusters en de leraren hadden alles voor je over. Fijne herinneringen aan Zr Jozefti (engels), Zr. Louise (directrice en Frans) en Zr Theresia Maria (Frans en wiskunde). Mooie tijd gehad en veel geleerd.

Mavo De Runde, 1959

Ik kwam binnen (via een omweg naar Zevenaar) uit Amsterdam in de 2e klas.

Ik kwam binnen (via een omweg naar Zevenaar) uit Amsterdam in de 2e klas. Met een zwaar accent, dat wel. Vrij snel na mijn komst gingen we met de hele school een dag 'eerappels krab'm' en verdienden daarmee een tennistafel voor school. Voor mij het begin van een allesbepalende hobby. Ik had stiekem een oogje op Willy van Polen. Maar die had al jong vaste verkering. Samen met Roelof Pepping en Joop de Jonge vormde ik de MULO-B groep. Bij meester Van Die. Een fijne leraar, die helaas in de grote klas te weinig overwicht had. Favoriete leraar was meester Klabou. Hij gaf Duits. Had geloof ik een Duitse moeder. Werd zeer zelden boos, maar had altijd rust in de klas. Speelde zelf prachtig piano.

Mavo De Runde, 1962

?