mavo de reyer

prinses margrietstraat in Ridderkerk, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van mavo de reyer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

mavo de reyer foto

Op mavo de reyer vind je 0 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb hier een jaar op gezeten, en alleen maar feest gevierd.

Ik heb hier een jaar op gezeten, en alleen maar feest gevierd. Volksdansen in de pauze met z'n allen op het schoolplein Mijn klasgenoten waren Joke van Twillert, Marty Grimmink, Marjan van de Boom en nog veel meer. ben later naar Dordrecht gegaan. Wij zijn verhuisd uit de gemeente Ridderkerk, getrouwd met m'n jeugd liefde en verhuisd naar Woerden en Vinkeveen. Kom nog vaak in Ridderkerk, bij mijn schoonzus, die ook op de Reijer heeft gezeten. Leuk om te lezen, waar iedereen een beetje naar toe is gegaan

mavo de reyer, 1970

Ik heb op deze school ontzettend veel plezier gehad! Veel gelachen met leuke vrienden en vriedinnen.

Ik heb op deze school ontzettend veel plezier gehad! Veel gelachen met leuke vrienden en vriedinnen. Het traditionele kamperen in Renesse vond ik enig, we hadden de tent ook erg gezellig gemaakt met Marjan, Teuni en Trudy en van vader Bakker (had slijterij) een heerlijk flesje wijn. We hebben ook nog een schoolreis naar Londen gemaakt, even flink zeeziek, maar dat kon de pret niet drukken, onvergetelijk allemaal en 'k zou het met plezier nog eens overdoen. Ik weet zeker dat ik daarin niet de enige ben. Ook het volksdansen was bijzonder, want iedereen deed met enthousiasme mee, moet voor een school toch wel iets zijn waar je trots op bent als er op zo'n moment zoveel saamhorigheid is in dat pauze kwartiertje. Al met al fijne tijd gehad!

mavo de reyer, 1968

Ik heb een fijne tijd gehad op school en veel geleerd.

Ik heb een fijne tijd gehad op school en veel geleerd

mavo de reyer, 1960

?